Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Más a gyerek. Baj van vele?

Más a gyerek. Baj van vele?
A serdülőkorban sok probléma kerül felszínre. Evészavarok, szorongás, hangulatzavar, függőség, viselkedészavar. Tájékoztatók a cikkben.

 

"Más a gyerek. Baj van vele?" Gyakran felbukkanó kérdés a hétköznapokban.  

A serdülőkor a gyerekeknek és a szülőknek is sok új problémát hordoz. Ezek megoldásában fontos lépés a probléma, a betegség felismerése és a betegség tényének elfogadása.

Ehhez kaptak segítséget a szülők és a diákok a lap alján letölthető betegtájékoztatókkal.

 

A tájékoztatók az ÁEEK konzorcium vezetésével és egyetemi konzorciumi partnerek (SZTE, PTE, DE) részvételével megvalósuló EFOP-2.2.0-16-2016-00002 azonosító számú „Gyermek és ifjúságpszichiátria, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer infrastrukturális feltételeinek fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt keretében jöttek létre.

A projet alapvető célja a 16 év alatti lakosság mentális egészségi állapotának javítása, az ifjúságpszichiátriai, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer fejlesztése és a korszerű, költséghatékony működtetés feltételeinek kialakítása.

A szakemberek meggyőződése, hogy a betegtájékoztatók használata növeli a rászorulók kezelésébe jutásának és adekvát ellátásba irányításának esélyét, valamint segíti az érintett családokat a kérdéses probléma felismerésében és a kliens megfelelő szakemberhez, szolgálathoz irányításában.

 

A tájékoztatók és a projekttel kapcsolatos információk közvetlenül itt érhetőek el.