Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00
Galéria
Esemény ideje: 2022. 04. 29.
 
Két év kihagyás után ismét újra rendezhettünk ballagást, az pedig külön öröm volt, hogy mindezt szép napsütésben élvezhettük.
A fenntarthatóság jegyében díszítettük fel az iskolát, diákjaink az élő virágokra megtévesztésig hasonlító gyönyörűségeket alkottak.
"Gondolkodj, higgy, álmodj és merj!" - ezzel a Walt Disney idézettel búcsúzott Kóbor Zoltán igazgató úr a végzős évfolyamtól.
Farkas Fanni (12.B) búcsúbeszédében pedig megköszönte tanáraiknak a kitartó támogatást és a diákságba vetett hitet.
Dr.Szőke Andrea a BGE KVIK nevében gratulált az együttműködésünk keretében, a tudományos diákköri munkában résztvevő ballagó Gundeleseknek.
43 tanulónk kapott kiemelkedő tanulmányi eredményéért, illetve aktív közösségi munkájáért jutalmat.
Az évfolyam szalagját minden évben legkiválóbb diákjaink kötik fel, idén ez az érdem a Gundel plakettel kitüntetett Herendi Lucaé (12.A) és Juhász Kittié (12.B), valamint a Szakma Sztár dobogósai, Nagy Dominikaé (KSZ/12.N) és Tóth Zsuzsannáé (KSZ/12.L) volt.
Köszönjük a A 10.D osztálynak a kedves műsort és a kiváló szervezést!
Végzőseinknek köszönjük, hogy munkájukkal, eredményeikkel építették a Gundel hírnevét! Sok sikert kívánunk az előttük álló érettségi és szakmai vizsgákhoz!