Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Mozaik Múzeumtúra
Interaktív élményprogramok, ízelítők a múzeumi kiállításokból, ezen a napon bármi megtörténhet. 8 és 13 óra között ezúttal teljesen máshogy fog telni a tanítási nap.

 

 

Mozaik Múzeumtúra iskolai edukációs program

 

2022. április 5-én ellátogat Hozzátok a Mozaik Múzeumtúra mely keretében rendhagyó iskolai programokon vehettek részt.

Lesz itt interaktív hangszerbemutató, alaki kiképzés a szabadságharc mozzanataiból, fergeteges vetélkedő Jocó bácsival, az ország legnépszerűbb tetkós töri tanárával, saját türelemüveget készíthettek, kalandozhattok Mátyás király udvarában vagy éppen a jó palócok nyomában, elmélyülhettek az emlős ragadozók világában és orvostörténeti érdekességekre is fény derül.

Interaktív élményprogramok, ízelítők a múzeumi kiállításokból, ezen a napon bármi megtörténhet. 8 és 13 óra között ezúttal teljesen máshogy fog telni a tanítási nap.

Minden osztály egy csapatként vesz részt a programban.

A legfontosabb szempont a kreativitás, együttműködés, ugyanis minden múzeumi feladatnál, játéknál pontozzuk az osztályok teljesítményét.

A legügyesebb csapat pedig egy ingyenes múzeumi osztálykirándulást nyer egy különleges tárlatvezetésre.

 


A Mozaik Múzeumtúra országos múzeumnépszerűsítő program. Múzeumi foglalkozásokat, kiállításokat, programokat viszünk el a diákokhoz és ezen interaktív játékos tanulás keretében ösztönözzük őket arra, hogy a tanáraikkal, szüleikkel is gyakrabban látogassák meg ezen múzeumokat. Az eseményen a MOSOLY és az ÉLMÉNY garantált!

 

A programot a Felelős Szülők Iskolája élménycsapata valósítja meg az Örökség Kultúrpolitikai Intézettel együttműködésben.

Háttérinformációk:  a Felelős Szülők Iskolája  és a  Mozaik Múzeumtúra   oldalán.