Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Kávézz velünk a Gundelben!

Kávézz velünk a Gundelben!
Szeretnénk Neked megmutatni, mi miért szeretünk a Gundelben dolgozni.

 

 

Kedves Oktatásban Dolgozó Kolléga!

 

Iskolát működtetni nagy kihívás, ezt tudjuk mindannyian, akik ebben dolgozunk, akár asszisztensként, akár vezetőként, gondnokként vagy tanügyesként. A bérezés és a szabadságnapok száma nagyjából ugyanannyi minden intézményben.

A nagy különbség viszont az, hogy vannak iskolák, ahol lehetőség van a saját ötletek megvalósítására, ahol a proaktivitás, a haladó szellemiség, a minőség előtérbe helyezése, a folyamatos önfejlesztés és fejlődés alapérték.


Szeretnénk Neked megmutatni, mi miért szeretünk a Gundelben dolgozni.

Mitől tudunk innovatívan működni a jelenlegi oktatási rendszerben is. Mitől vagyunk összetartó közösség, mitől van bennünk ambíció a tanév végi fáradtság ellenére is. Miért van hatszoros túljelentkezés nálunk.

Mi az, amit magunkból adni tudunk a diákjainknak, mitől vagyunk az ország legeredményesebb vendéglátó és turisztikai technikuma.

 


Szeretnénk Neked megmutatni, bármilyen munkakörben is dolgozol a jelenlegi iskoládban, vagy épp az egyetemi éveid vége felé jársz és fontolgatod, hogy az oktatást válaszd hivatásodnak. Szeretnénk Neked megmutatni, hogy ha van kedved, ősszel már TE is a csapatunk része lehess! Gyere el, kávézz és beszélgess velünk, ismerd meg a Gundelt!

 

Mi nyitottan és sok szeretettel várunk június 21-én 10:00-12:00 óra vagy június 27-én 14:00-16:00 óra között!

Ha nem alkalmas egyik időpont sem, de szívesen eljönnél hozzánk körbenézni, add meg a neved és email címed, jelentkezünk.

  ITT  tudsz a fenti időpontok egyikére regisztrálni,    EBBEN  a videóban megnézheted, hogy mi miért szeretünk a Gundelben dolgozni. További inspirációért pedig pörgesd végig a  facebook  oldalunkat.

 

Mi várni fogunk. Te ott leszel?

 

                                                                                                                                                                        a Gundel csapat