Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Erasmus+ tanári mobilitás-tananyag fejlesztés projekt I.

Erasmus+ tanári mobilitás-tananyag fejlesztés projekt I.
Az Erasmus+ oktatói továbbképzés- tananyag fejlesztés projektünk első részének végéhez értünk.
A programon részt vevő tanárok vállalták, hogy a szakterületükön oktatott anyagokat vagy újradolgozzák- más módszertannal, más oktatási céllal, vagy a tananyagot bővítik és azt prezentálják tanórai munkára alkalmas formátumban.  
Alább található mindenkinek a neve, aki kiutazott Franciaországba 2017. január 22.-29. között. Van két olyan kolléga is, akik a francia út nélkül is belevetették magukat a tananyagfejlesztésbe- Csát Piroska és Sinkáné Farkas Mariann-, náluk értelem szerűen nincs élménybeszámoló.
A többieknél a következőt dokumentumok találhatóak:
  • Egy vázlat, hogy mit tervezett megalkotni a kolléga- hány órában, milyen célközönségnek, miért van erre szükség, mit vár tőle.
  • Maga az anyag, amit elkészített.
  • Beszámoló az egy hetes francia útról.

 

Ambruzsné Kévés Judith: Marketing a gyakorlatban

Balog Jánosné, Czuczor Katalin: Interaktivitás a cukrászat elméleti oktatásában

Bene Katalin: Legyünk naprakészek a cukrászat oktatásában!

Benedek Ildikó: Vallástörténet, a katolikus templomok, vallási előírások és étkezési szokások

Csát Piroska: Fűszernövények használata: ízesítő és gyógyhatású szerek. Nővények, mint ízesítők a kertből/erdőkből.

Gáspár Csaba, Szabó Zoltán, Szalai Andrea: Alap ételkészítési technológiák vizualizációs tananyag fejlesztése

Kormányos Dorottya: GASZTROTURIZMUS- gasztro üzemek szerepe a turizmusban

Sinkáné Farkas Mariann: Képgaléria az élelmiszerismeret tantárgy tanításához

Szűcs Pál: A homár felszolgálása (oktatóvideó)