Az Erasmus+ oktatói továbbképzés- tananyag fejlesztés projektünk első részének végéhez értünk.
A programon részt vevő tanárok vállalták, hogy a szakterületükön oktatott anyagokat vagy újradolgozzák- más módszertannal, más oktatási céllal, vagy a tananyagot bővítik és azt prezentálják tanórai munkára alkalmas formátumban.
Alább található mindenkinek a neve, aki kiutazott Franciaországba 2017. január 22.-29. között. Van két olyan kolléga is, akik a francia út nélkül is belevetették magukat a tananyagfejlesztésbe- Csát Piroska és Sinkáné Farkas Mariann-, náluk értelem szerűen nincs élménybeszámoló.
A többieknél a következőt dokumentumok találhatóak:
- Egy vázlat, hogy mit tervezett megalkotni a kolléga- hány órában, milyen célközönségnek, miért van erre szükség, mit vár tőle.
- Maga az anyag, amit elkészített.
- Beszámoló az egy hetes francia útról.
Ambruzsné Kévés Judith: Marketing a gyakorlatban
Balog Jánosné, Czuczor Katalin: Interaktivitás a cukrászat elméleti oktatásában
Bene Katalin: Legyünk naprakészek a cukrászat oktatásában!
Benedek Ildikó: Vallástörténet, a katolikus templomok, vallási előírások és étkezési szokások
Csát Piroska: Fűszernövények használata: ízesítő és gyógyhatású szerek. Nővények, mint ízesítők a kertből/erdőkből.
Gáspár Csaba, Szabó Zoltán, Szalai Andrea: Alap ételkészítési technológiák vizualizációs tananyag fejlesztése
Kormányos Dorottya: GASZTROTURIZMUS- gasztro üzemek szerepe a turizmusban
Sinkáné Farkas Mariann: Képgaléria az élelmiszerismeret tantárgy tanításához
Szűcs Pál: A homár felszolgálása (oktatóvideó)