Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Letölthető tananyagok

Letölthető tananyagok
Az Erasmus+ oktatói továbbképzés- tananyag fejlesztés projekt elkészült tananyagai.

Marketing a gyakorlatban

Interaktivitás a cukrászat elméleti oktatásában

Legyünk naprakészek a cukrászat oktatásában!

Vallástörténet, a katolikus templomok, vallási előírások és étkezési szokások

Fűszernövények használata: ízesítő és gyógyhatású szerek. Nővények, mint ízesítők a kertből/erdőkből.

Alap ételkészítési technológiák vizualizációs tananyag fejlesztése

GASZTROTURIZMUS- gasztro üzemek szerepe a turizmusban

Képgaléria az élelmiszerismeret tantárgy tanításához

A homár felszolgálása (oktatóvideó)

Szakmai számítás egy kicsit másképp

Gasztrokémiai kísérleti gyűjtemény

Interaktív Iskolai Közösségi Színtér

Munkaterv kidolgozása

Kapcsolatok a művészet történetében

Olasz receptek és előállÍtási eljárások

Az Európai Unió titokzatos világa

A pármai sonka, a modenai balzsamecet

Áttekintés a stíluskorszakokról, Kávé és kávékülönlegességek

Magyar és olasz borszőlők csoportosítása, Uniós oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel illetve földrajzi jelzéssel rendelkező termékek Magyarországon és Emilia- Romagna tartományában

Az Európai Unió titokzatos világa

Sörök és ételek

Informátor leszek! - Felkészítő anyag külső turisztikai gyakorlatra

Cukrászati szakszókincs- tankönyv német nyelven

Hasonlóságok és különbségek egy magyar és külföldi ( főleg dán) cukrászda kínálatában

Élelmiszerbiztonság alapjai

A munka világa - munkavállalói ismeretek

Ahány ország, annyi szokás - étkezési szokások