
Interaktivitás a cukrászat elméleti oktatásában
Legyünk naprakészek a cukrászat oktatásában!
Vallástörténet, a katolikus templomok, vallási előírások és étkezési szokások
Alap ételkészítési technológiák vizualizációs tananyag fejlesztése
GASZTROTURIZMUS- gasztro üzemek szerepe a turizmusban
Képgaléria az élelmiszerismeret tantárgy tanításához
A homár felszolgálása (oktatóvideó)
Szakmai számítás egy kicsit másképp
Gasztrokémiai kísérleti gyűjtemény
Interaktív Iskolai Közösségi Színtér
Kapcsolatok a művészet történetében
Olasz receptek és előállÍtási eljárások
Az Európai Unió titokzatos világa
A pármai sonka, a modenai balzsamecet
Áttekintés a stíluskorszakokról, Kávé és kávékülönlegességek
Az Európai Unió titokzatos világa
Informátor leszek! - Felkészítő anyag külső turisztikai gyakorlatra
Cukrászati szakszókincs- tankönyv német nyelven
Hasonlóságok és különbségek egy magyar és külföldi ( főleg dán) cukrászda kínálatában