Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Mozgalmas decemberrel búcsúzik az év

Mozgalmas decemberrel búcsúzik az év
A decemberi 3 hét zsúfolásig megtelt programokkal.
 
 
 
 
 
 
Az idei decemberünk olyan volt, mint egy padláson talált réges-régi mesekönyv, amiben a szakadt, elázott külső borító mögött csupa kedves, megható történet rejlik.
 
A beázás a szalagavatónkat nem zavarta meg, rég volt ilyen bensőséges, szép ünnepünk.
A szakképzési rendszer átalakulása miatt csak öt osztályt búcsúztattunk. A megújult szalagok  feltűzése és az évfolyamkeringő megilletődött pillanatait éppen jól ellensúlyozták a vidám osztálytáncok és tanáraink meglepetésprodukciója.
 
Fenntartónk, a BKSZC által szervezett adománygyűjtő bálra  mi készítettük a desszertet. A tőlünk megszokott prémium minőség mellett cukrászkollégáink különösen nagy hangsúlyt feltettek a jégvarázsos dekorációra is.  A rendezvényen hostessként dolgozó tanulóinkra most is méltán lehettünk büszkék. 
 
Az egynapos bécsi szakmai kiránduláson több, mint 70 diákunk vett részt, csokigyáras és városnézős élményeiket a  Galériában és a TikTok csatornánkon lehet megnézni.
 
A pályaorienrációs rendezvényeken dolgozó legelhivatottabb tanulóinknak forró csokis Mikulás-reggelivel szoktuk megköszönni értékes munkájukat. Rajtuk is múlik, hogy az a többezer nyolcadikos, akikkel az őszi időszakban találkozunk, milyen pozitív képet alkot iskolánkról. 
 
 
A Mikulás beköltözött a tornatermünkbe is, ahol a bordásfal tetején ülve nézte végig az osztályok közötti ügyességi versenyt. A mezőny rendkívül szoros volt, a 10. A csapata mindössze 1 másodperccel nyert.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy
 
 
A BGSZC Dobos C. József  Technikum Szakképző Iskola "Budapest 150" szakmai versenyén csapatunk összesítésben aranyérmes,  cukrászaink ezüstérmes és közönségdíjas, pincéreink pedig bronzérmesek lettek. Itt is gratulálunk  gratulálunk a kiemelkedő eredményhez! 
 
 
Végzős cukrászaink meghívására Füredi Krisztián, a Hisztéria Pastry chefje, egykori diákunk egynapos panettone és monodesszert tanfolyamot tartott. A műhelyből nem csak isteni illatok áradtak ki, hanem a jókedv és a lelkesedés is. 
A karácsonyi hangulatot a 9. A osztály által szervezett sütivásár és csúnyapulcsi verseny erősítette. A bevételt az iskola alapítványának ajánlották fel. 
 
A hagyományos dolgozói karácsonyi ebédünk alatt tartottak nálunk a Kormányhivatal elrendelésére vizsgálatot a beázás miatt, ahol mindenki megnyugtatására megállapították, hogy ami rajtunk múlik, az teljesen rendben is van.
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, asztal és világítás
 
 
 
Mindenkinek békés karácsonyt, dolgozóinknak és tanulóinknak pihentető téli szünetet, magunknak pedig a december 5-én aláírt, felújításra szánt 8,3 milliárd forintos RRF-2.2.2-23-2023-00005 azonosítószámú támogatási szerződés mielőbbi megvalósulását kívánjuk!