Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

KÖSZIKÁVÉ 2019 - beszámoló

KÖSZIKÁVÉ 2019 - beszámoló
A KÖSZIKÁVÉ 2019 nyereségét a 11. B osztály a Noé Állatotthonnak ajánlotta fel.

 

 

 

„KÖSZIKÁVÉ 2019”

 

 

A jótékony célú „KÖSZIKÁVÉ” rendezvényt 2019 utolsó tanítási hetében, karácsonyi hangulatban élte át az iskola diáksága.

A szervezést és a lebonyolítást ezúttal a 11. B osztály vállalta magára, munkájukat Szűcs Pál tanár úr segítette. A 28-as és az aula egy része ismét kávéházzá alakult, a dekoráció és a zene is az ünnepi hangulatot erősítette. Volt sokféle sütemény, természetesen kávé, de akinek jobban tetszett, választhatott teát vagy téli-ünnepi hangulat kedvéért alkoholmentes puncsot. A sütemények elkészítésébe a 11. B-s diákok szülei is besegítetek, ezúton is köszönet nekik.

A nyereséget természetesen most is jótékony célra ajánlotta fel a rendező csapat. A tiszta nyereség, mintegy 120 ezer forint a Noé Állatotthon Alapítvány munkáját segíti. A NOÉ Állatotthon Alapítvány Budapest máig legnagyobb állatmenhelye 1992 óta működik saját anyagi erőforrásaiból, normatív állami támogatás nélkül, önerőből és adományokból tartja fent magát. Munkájukhoz ezért nélkülözhetetlen a civil támogatók segítsége. Ezért döntött úgy a 11. B osztály, hogy a nehéz körülmények között dolgozó, de pótolhatatlan és áldozatos munkát végző állatmentőket kívánja segíteni.

Köszönet mindenkinek, aki segített!

 

11.B osztály

(Bahurek Máté, Berecz Botond, Bordás Zita, Danóczi Alexandra, Fezekas Máté, Fekete Bálint, Hajduk Kornél, Hajzer Bianka, Hecz Adrienn, Hegyi Alexandra, Kondor Szilvia, Mészáros Gábor, Simon Menyhért, Szántó Viktória, Tolvaj Csanád, Váczy Maxim, VargaBenedek, Vass Bence)

Szűcs Pál szaktanár és Milovits Ágnes osztályfőnök