Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Békefi Veronika az Év Női Menedzsere 2019-ben

Békefi Veronika az Év Női Menedzsere 2019-ben
A Menedzserek Országos Szövetsége első alkalommal adta át az Év Női Menedzsere Díjat - a díjazott Békefi Veronika
 
A 26. alkalommal megrendezett Év Menedzsere Díjátadó Gálának március 7-én a Budapest Marriott Hotel adott otthont.
 
A Menedzserek Országos Szövetsége első alkalommal adta át az Év Női Menedzsere Díjat.
 
 
A díjat első ízben, de hagyományteremtő céllal a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK Zrt.) – a női vezetők piaci pozíciójának erősítését célul kitűző stratégiai programjának részeként –adta át az Év Női Menedzsere 2019 Különdíjat, amelyet Békefi Veronika, a N-U-R Travel ügyvezető igazgatója vehetett át.

Az elismerést a Thoma Cook tavaly szeptemberi csődje után nehéz helyzetbe került Neckermann Magyarország megmentésével érdemelt ki Békefi Veronika. Az anyacég leányvállalatai közül szinte egyedül a magyar Neckermannn maradt talpon, sikeresen túlélve a krízist.

„Nagy büszkeséggel tölt el az Év Női Menedzsere Díj elnyerése, amely, bár személy szerint én kaptam, a Neckermann egész kollektívájának az érdeme. Anyacégünk csődje után minden munkatársam mellszélességgel vette ki részét problémáink megoldásában, ahogyan korábban is mindig, ha nehézségünk támadt, de a tavalyi krízishelyzet mindegyiket felülmúlta, és az új kihívásként jelentkező koronavírus várható következményeinek kezelésére, úgy látom, ismét szükség lesz problémamegoldó képességeinkre. Hogy folytattam a munkát, azt ezért a nagyszerű csapatért tettem elsősorban"  Nyilatkozta Békefi Veronika.

A teljes beszélgetés  a  Turizmus.Com  márciusi számában olvasható.