Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Lehet könnyebb - ingyenes Munkavállalói ismeretek tananyag

2022. szeptember 23.
Lehet könnyebb - ingyenes Munkavállalói ismeretek tananyag
A tananyag csomag regisztráció után érhető el.

 

 

A HTTP Alapítvány az elmúlt években több ezer diák és tanár részvételével szervezett ingyenes, online informatika érettségire felkészítő tanórákat.  

 

Időszerűsége miatt most ismét ajánlják a korábban is sikeres, és jelenleg is ingyenesen elérhető e-learninges tananyagot, melyben többek között az ágazati alapképzésben is megtalálható ’Munkavállalói ismeretek tantárgy ’Álláskeresés’ témakör oktatását segítő leckék is szerepelnek.  

 

Az anyagot Magyarország egyik vezető állásközvetítő cége állította össze a jelenlegi munkaerőpiaci elvárásokra és a legfrissebb trendekre alapozva, ezért a végzős diákok számára is ajánlható, hiszen az anyag segítségével a munkaerőpiacra történő belépésük tudatosabbá válhat.  

 

A HTTP Alapítvány és együttműködő partnerei a "Lehet könnyebb„ projekt keretén belül bárki számára ingyenesen elérhető e-learninges tananyagcsomagot állítottak össze

  • a munkaerőpiaci készségek,
  • a digitális munkakörnyezet és
  • a pénzügyi tudatosság témakörökben. 

 

A munkavállalói ismeretek tantárgyat mindenhol tanítják az ágazati alapképzési szakaszban. A tantárgy egyik kiemelt témaköre az álláskeresés, ezért elsősorban a „Munkaerőpiaci készségek” e-learninges tananyagra hívják fel a figyelmet. 

 

 

Regisztrálni a Lehet könnyebb oldalon lehet!

 

Jó tanulást!