Az Alapítványi Est ebben az évben megújúlt formában tért vissza az elmúlt évek kényszerű kihagyása után.
Mottója:
„A tankonyhától a Michelin csillagig…”
Ez teljes mértékben valós mottó volt, hiszen a büféasztalos állófogadás keretében fogyasztható vacsora menüsorait Bíró Lajos, Mészáros Ádám és Vomberg Frigyes kreálta, kifejezetten erre az alkalomra.
A leendő szakácsoknak nagy élmény volt, hogy részt vehettek ezeknek a különleges ételeknek az elkészítésében, és együtt főzhettek pl. Bíró Lajossal. Pincér taulóink Lajsz András irányításával készítették a koktélokat.
Így az este a remek program mellett igazi gyakorlati tapasztalatokat is adott a diákoknak.
Mindenkinek köszönjük a részvételt és a támogatást!
Az Alapítványi Esten készült videó
Az esten több volt tanulónk is beszélt arról, hogy miért jött örömmel az Alapítványi estre.