Archívum - 2021/2022 tanév cikkei
A Gundeles tanulók idén is sikerrel teljesítették az írásbeli fordulót, 5 tanuló továbbjutott az előválogatóba!
Cikkajánlás a Cheef &Pincér magazinból
Értékelőlap a duális képzésben résztvevőknek, akik 2020. szeptembere után kezdték meg a gazdálkodóknál a szakmai gyakorlatukat.
#hovatvább iskolaválasztási kampány részeként saját diákjaink mesélnek tapasztalataikról.
Közeleg a Budapesten megrendezésre kerülő Bocuse d’Or Európai Válogató.
Remek szakmai programon vettünk részt a BGE KVIK-val.
A 2021-2022-es tanév tavaszi vizsgaidőszakára (május-június) 2022. február 15-ig lehet jelentkezni.
Nem, a cikk nem rólunk szól, hanem a méltán híres Gundel étteremről a Városligetben.
De jószívvel ajánljuk Haranghy Orsolya cikkét.
A felvételi tájékoztatóra a regisztráció lezárult, de nézz bele a cikkbe, hogy mit kínáltunk!
Töltsd le a ppt-t!
A nyolcadikosok jelentkezési lapjának kitöltéséhez szükséges információk a cikkben!
Mészáros Ádám két Michelin-csillagos séf vezetésével november 17-én megnyílik a Botaniq Turai Kastély új fine dining étterme, a Clarisse.
Mészáros Ádám szakmai karrierje iskolánkban indult, itt szerezte meg a szakács képesítést.