Archívum - 2018/2019 tanév cikkei
A gyakorlat időtartama: 6 hét
Ideje: 2016. augusztus- szeptember
Helyszíne: Schwerin, Bréma
A Franciaországban szakmai gyakorlatot teljesítő Erasmusos diákok is megkezdték a munkát Moulins-ben, ahol az elkövetkező hat hetet fogják tölteni.
.
A Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola 35. alkalommal rendez Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Versenyt.
A Dániában szakmai gyakorlatot teljesítő Erasmusos diákok is megkezdték a munkát Viborg-ban.
Dyrda Szilveszter és Fekete Viktória Mercédesz szakács, Gergely Rita és Krausz Kitti cukrász, Kozma Kitti pincér szakmában versenyezhet tovább a Szakma kiváló tanulója címért.
Az első Erasmusos kis csapatunk 8 fővel megérkezett Franciaországba, Gerardmer-be. Megismerkedtek a helyi iskolával, tananyaggal, eszközökkel, elkezdték felfedezni és megismerni a környéket, ahol az elkövetkező 8 hetet fogják tölteni.
A magyar csapat a 12. helyen végzett