Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Ha teheti, e-mailben intézze az ügyeit! Személyes ügyintézés: H-SZ: 8.00 - 16.30 CS: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Archívum - 2010. június

Az Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda (Extenda) és a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület (Lucullus BT) jóvoltából immár harmadik ízben látogatott el Magyarországra igazi andalúz sztárséf, hogy egynapos mesterkurzust tartson 35 magyar séf számára a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában.
Ausztria legdélebbi, Olaszországgal és Szlovéniával határos tartománya a számtalan sportos, kulturális és kulináris eseménynek, valamint a sok napsütésnek köszönhetően nemzetközi hírnévre is szert tett. Itt tartják többek között az Ironman Austria triatlonversenyt, a Strandröplabda World Tour-t, a Wörthersee Classics zenei fesztivált, a Trigonale régi zenei fesztivált és a Wörthi-tó egyedülálló tavi színpadának rendezvényeit. Alábbi cikkünkben a gasztronómiai témájú programok közül válogattunk.
Június 7-8-án zajlik Genfben a legrangosabbnak tartott nemzetközi melegkonyhás szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntője, ahol hazánkat Kostyál Gábor, a keszthelyi Hotel Helikon konyhafőnöke képviseli.