Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Tanulószerződés és havi értékelőlap a 2020-2021-es tanévre az ESTI tagozat tanulóinak

Tanulószerződés és havi értékelőlap a 2020-2021-es tanévre az ESTI tagozat tanulóinak
A 2020-2021-es tanévben végzős, esti tagozatra járó tanulók a lap alján tölthetik le a gyakorlati nyomtatványokat.

 

 

 

 

Az információ a  2020-2021-es tanévben az esti tagozaton tanuló  KSZ/12. évfolyamos cukrász, szakács és pincér tanulókra vonatkozik!

 

 

Kedves Tanuló!
 
 
 
Önnek 800 óra munkahelyi gyakorlatot kell teljesíteni, amelyhez szeretnénk egy rövid tájékoztatót nyújtani.
 
2020. június 16-tól el lehet kezdeni a munkahelyi gyakorlatot. Ehhez Önnek előtte tanulószerződést kell kötni az Ön által választott gyakorlati hellyel. 

Gyakorlati hely kereső

 

gyakorlati helynek engedéllyel kell rendelkeznie az illetékes kereskedelmi és iparkamarától ahhoz, hogy tanulót oktathasson.
Ha nem rendelkezik engedéllyel, de a jogszabályoknak megfelel, akkor a kamaránál elindíthatja az engedélyezés folyamatát.
 
A tanulószerződést a tanuló és a gyakorlati hely köti, 4 példányban kell kitölteni és beküldeni az illetékes kereskedelmi és iparkamarához.
(Részben már kitöltve letölthető a lap alján!)
 
 
A kamara lassan dolgozik, az ellenjegyzett példány megérkezésére nem kell várni, el lehet kezdeni a gyakorlatot a kijelölt napon, ha beküldték az iratokat.
Beküldés előtt a tanulószerződésről készítsen fénymásolatot vagy fotót és azt juttassa el minél előbb a szakmai titkárságra!
 
A tanulónak havi pénzbeli juttatást fizet a gyakorlati hely, ennek kezdő összege egységes, estis szakács, cukrász, pincér tanuló esetén a mindenkori minimálbér 18%-ának a 60%-a.
 
A teljesített gyakorlatot havi értékelő lappal (Letölthető a lap alján!) kell igazolni, amit a következő hónap 3. napjáig köteles a tanuló eljuttatni a szakmai titkárságra. A később leadott lapokat nem tudjuk figyelembe venni!!! 
 
A nyári szünet folyamán teljesített gyakorlatról az értékelő lapokat fényképezve/szkennelve kell eljuttatni e-mailben a  szakmaititkarsag@gundeliskola.hu címre, az eredeti példányokat pedig szeptemberben kell leadni.
 
A napi, heti és a havi gyakorlati munka maximuma meghatározott: napi 8 óra, heti 5 nap, így havonta 20 munkanappal számolva 160 óra teljesíthető. (Ha adott hónapban 22 munkanap van, akkor 172 óra fogadható el.) Ennél kevesebb lehet, több semmiképp. Ne írjon rá az értékelő lapra a gyakorlati oktató ennél több órát, mert nem tudjuk az adott hónapra elfogadni, sem a következő hónapra jóváírni a fennmaradó órákat.
 
Ha további kérdése van, keressen minket a szakmaititkarsag@gundeliskola.hu címen!
 
 
                 Szakmai Titkárság