Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Ügyeleti rendben működünk! Ha teheti, e-mailben intézze az ügyeit! : H-K: NINCS Sz: 9.00 - 13.00, kivéve: 07.28. és 08.04. Cs-P: NINCS

Szakmai gyakorlat értékelőlapok az ESTI tagozat számára - 2019

Szakmai gyakorlat értékelőlapok az ESTI tagozat számára - 2019
Azok az esti munkarendű cukrász, szakács, pincér tanulók, akik 2018 szeptemberében kezdték meg tanulmányaikat, a lap alján tölthetik le a gyakorlat igazolásához szükséges értékelőlapokat. A 2019-2020-as tanév vendéglátó-üzletvezető tanulói szintén a lap alján találják meg az értékelőlapot. FIGYELEM!!! Változott az iskola neve, a régi értékelőlapok nem használhatóak!!!

 

 

 

 

 

 

A 2018-2019-es tanévben KSZ/11. évfolyamos estis cukrász, szakács, pincér tanulók 2019. június 15-ei kezdő dátummal köthették meg a tanulószerződést.

 

 

  • A megkötött tanulószerződést be kell mutatni a szakmai titkárságon, a 115-ös szobában.

  • A munkahelyi gyakorlatról legkésőbb minden hónap 3-áig értékelőlapot kell leadni a 115-ös szobában.

  • A nyári időszak alatt is havonta kell leadni az értékelőlapot. De ebben az időszakban vagy a portán kell leadni az értékelőlapot vagy a jó minőségben szkennelt, olvasható értékelőlapot a szakmaititkarsag@gundeliskola.hu címre kell elküldeni. (Természetesen szeptemberben le kell adni az eredeti példányt is!)

 

 

Felhívjuk a tanulók figyelmét arra, hogy a szakmai vizsgára jelentkezéskor (2020. január 31-ig teljesítve!) 740 óra gyakorlat teljesítését kell igazolni.

 

 

 

 

A  turisztikai szervező, értékesítő és az idegenvezető szakmát tanulóknak szintén a 115-ösben kell bemutatni a gyakorlattal kapcsolatos dokumentumokat.

Az összefüggő gyakorlat teljesítését igazoló értékelőlapot legkésőbb augusztus 31-ig kell leadni.

Ennek hiányában a tanévük érvénytelen, nem kezdhetik meg a képzés második évét!

 

 

 

LETÖLTÉS ITT!