Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Ügyeleti rendben működünk! Ha teheti, e-mailben intézze az ügyeit! : H-K: NINCS Sz: 9.00 - 13.00, kivéve: 07.28. és 08.04. Cs-P: NINCS

Július 31-ig lehet jelentkezni a németországi Hageni Távegyetemre

Július 31-ig lehet jelentkezni a németországi Hageni Távegyetemre
A folyamatos érdeklődésre tekintettel nyílt napokat is tartanak a Hageni Távegyetem közgazdasági, jogi, matematika/informatika vagy bölcsész karán folytatható alapképzésekről az alábbi időpontokban: 2014. június 26. csütörtök - 17:00 2014. július 03. csütörtök - 17:00 2014. július 17. csütörtök - 17:00

Aki Magyarországról német diplomát szeretne szerezni, s egyénre szabott, időben és térben rugalmas továbbtanulási formát keres, az a németországi Hageni Távegyetemen szakok széleskörű kínálatából választhat.

A Hageni Távegyetem azok számára lehet érdekes, akik állami alap- vagy mesterképzésben úgy kívánnak végzettséget szerezni, hogy a tanulás mellett dolgoznak vagy más felsőoktatási intézményben is tanulnak. A hallgatóink között egyre többen vannak olyanok, akik közvetlenül az érettségi után vágnak bele a tanulmányokba, s választják az internettel támogatott távtanulást a nappali tagozat helyett. A rugalmas tanulási formát a kedvező ár is vonzóvá teszi.

 

A Hageni Távegyetem folytatandó tanulmányokkal kapcsolatban információk találhatók a http://www.fernuni-hagen.de/stz/budapest/ oldalon.