Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

Honfoglaló verseny

Honfoglaló verseny

Kedves Diákok!

A 2017. június 14-ei Diáknapon idén is megrendezésre kerül a Honfoglaló verseny.

 

 

A versenyen részt vevő csapatoknak 2 diából álló nevezési "lapot" kell készíteniük, amelyen szerepelnie kell a következőknek:

 1.oldal: csapat neve, amellyel regisztráltak a Honfoglalóra, és majd játszani fognak

 2.oldal: osztály neve, a 3 játékos neve

A nevezési "lapokat" zsűri értékeli, pontszám jár érte. FONTOS: a nevezési "lapok" 1. oldalát értékeli csak a zsűri, tehát azon NE szerepeljen még véletlenül sem az osztály és a tanulók nevei!!!

A nevezési "lap" beküldési határideje  a dobrossyne@gundeliskola.hu címre 2017. június 9. péntek.

Kérjük, hogy a megadott sablonon ne változtassatok, tehát azonos méretben és file formátumban küldjétek vissza (ppt vagy pptx)! Lehet alkalmazni animációkat , hangot, stb...is!!!!

Szabályok:

  • A versenyre nevező, de a versenyen nem megjelenő csapat természetesen nem kap pontot a leadott nevezési "lapjáért".
  • Az a csapat, amelyik leadja a nevezését, de nem jelenik meg a versenyen a nyertes csapat pontszámát kapja mínusz előjellel!!!
  • Fontos szabálya a versenynek, hogy az osztályt képviselő 3 diák tudásán kívül semmilyen beépített, a játék folyamán korábban megszerzett segítség nem vehető igénybe! Az a csapat, amelyik mégis él ezzel a lehetőséggel a játékból kizárásra kerül és mellé a nyertes csapat pontszámát szerzi meg az osztályának mínusz előjellel.

Jó munkát, sikeres felkészülést és versenyzést kívánunk!