Információk a 2016-2017-es tanévben esti tagozatos cukrász, szakács, pincér tanulók számára a 2017-2018-as tanév I. félévéről.

A 2016-2017-es tanévben az esti tagozaton cukrász-, szakács-, pincér tanulmányokat kezdők 2018. februárban tesznek szakmai vizsgát.
A 2017-2018-as tanév I. féléve elsősorban a gyakorlat teljesítésére szolgál.
Az elméleti tanítási napokon részben új tananyag feldolgozása történik, részben a szakmai vizsgára készülnek a tanulók.
Ennek megkönnyítésére a lap alján letölthetőek a tantárgyi tematikák.
A szakmai vizsgára a tankönyv, a letölthető tematika, és az órai munka segítségével lehet felkészülni.
A letölthető tematikát ajánljuk azoknak is a felkészüléshez, akik engedélyt kaptak osztályozó vizsga letételére.
Az érintettek az osztályozó vizsgáról és szakmai vizsgára történő jelentkezésről levélben kaptak tájékoztatást.
Mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy a 2018 februári szakmai vizsgára 2017 novemberében, személyesen kell jelentkezni.
A vizsgára való jelentkezést csak azoknál tudjuk befogadni, akik a jelentkezéskor a gyakorlat legalább 90 %-át már teljesítették!
Kérjük, hogy a gyakorlat teljesítését igazoló értékelőlapokat a nyár folyamán is rendszeresen juttassák el az iskolába!
Jó munkát és jó tanulást kívánunk mindenkinek!
Letöltés itt!
- Általános élelmiszerismeret - tematika (.pdf)
- Cukrász ismeretek - tematika (.pdf)
- Ételkészítési ismeretek - tematika (.pdf)
- Felszolgálás - tematika (.pdf)