
- KSZ/11. évf. - Vendéglátógazdálkodás (cukrász, szakács, pincér) (.pdf)
- KSZ/11. évf. - Foglalkoztatás II. (cukrász, szakács, pincér) (.pdf)
- KSZ/11. évf. - Általános élelmiszerismeret (cukrász, szakács, pincér) (.pdf)
- KSZ/11. évf. - Cukrászati ismeretek (.pdf)
- KSZ/11. évf. - Termelés elmélete (.pdf)
- KSZ/11. évf. - Felszolgálási alapok - elmélet (.pdf)
- KSZ/12. évf. - Vendéglátógazdálkodás (cukrász, szakács, pincér) (.pdf)
- KSZ/12. évf. - Általános élelmiszerismeret (cukrász, szakács, pincér) (.pdf)
- KSZ/12. évf. - Élelmiszerbiztonságról általában (cukrász, szakács, pincér) (.pdf)
- KSZ/12. évf. - Vendéglátás higiénéje (cukrász, szakács, pincér) (.pdf)
- KSZ/12. évf. - Cukrászati ismeretek (.pdf)
- KSZ/12. évf. - Termelés elmélete (.pdf)
- KSZ/12. évf. - Felszolgálási alapok - elmélet (.pdf)