Jelentkezési lap nappali tagozatos vendéglátásszervező szakképzésre

Jelentkezési lap nappali tagozatos  vendéglátásszervező szakképzésre

A vendéglátásszervező szakképzés legfontosabb tudnivalói és a JELENTKEZÉSI LAP!

 

 

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÓ és JELENTKEZÉSI LAP

vendéglátásszervező szakképzésre

NAPPALI tagozat

 

 

A felvételi eljárás:

 

A jelentkezés határideje: folyamatos!

 

DE! A beiratkozás csak két időszakban történik.

(Június illetve augusztus meghatározott napjain, amiről a jelentkezőket e-mailben tájékoztatjuk!)

 

Aki május 10-ig beküldi a jelentkezését, az május 30-ig kap értesítést a beiratkozásról!

Aki május 10. és július 30. között adja le a jelentkezését, az augusztus 15-ig kap értesítést a beiratkozásról.

 

 

  • Felvételi vizsgát nem tartunk.
  • Túljelentkezésnél a tanulmányi eredmény alapján rangsorolunk.

 

A jelentkezési lap beküldését követő 2 napon belül a   felveteli@gundeliskola.hu  címre be kell küldeni az adott tanév félévi és az azt megelőző tanév év végi bizonyítványáról készült .pdf állományt.

 

További részletek:

http://gundeliskola.hu/cikk/felveteli_tajekoztato_-_2019-2020-as_tanev_-_nappali_tagozat/

 

 

A szakképzésbe történő belépés feltételei:

  • Iskolai végzettség: érettségi bizonyítvány (A 2019. tavaszi vizsgaidőszakban érettségizőknek a vizsga időszak után kell bemutatni az érettségi bizonyítványt.)
  • Egészségügyi alkalmasság, pályaalkalmasság,
  • Legfeljebb 22 éves életkor. (Ennél magasabb életkornál az esti tagozatot javasoljuk!)

 

 

A képzés jellemzői:

  • Szakképző évfolyamok száma: 2 év
  • Elmélet-gyakorlat aránya: 40 - 60 %
  • Felvételi követelmények:érettségi vizsga, egészségügyi és szakmai alkalmasság.
  • Tanított nyelv: az angol VAGY a német
  • Képzés szerkezete: napi órarend szerinti elfoglaltság. Heti egy nap iskolai gyakorlat.
  • Szakács és pincér gyakorlat a képzés során.
  • Kötelező nyári gyakorlat: az első évet követően 160 óra (4 hét)

 

Jellemző tevékenység:

A vendéglátásban vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó szakember, aki magas szintű, korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vállalkozások ill. a vendéglátó egységek üzemeltetéséhez szükséges tervezői, vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat lát el. Elvégzi ill. irányítja, szervezi, ellenőrzi az árubeszerzést, a raktározást, a termelési, az értékesítési és szolgáltatási tevékenységeket. Összeállítja az egység kínálatát, bemutatja, reklámozza a szolgáltatásait, kialakítja az üzletpolitikát, a marketingstratégiát, a cégarculatot. Kapcsolatot tart, kommunikál magyar és idegen nyelven a vendégekkel, az üzletfelekkel és a hatóságokkal. Gondoskodik a biztonsági-, munka- és tűzvédelmi, környezetvédelmi, higiénia, élelmiszerbiztonsági előírások betartásáról.

 

Vizsgára bocsátás feltétele: a tanév követelményeinek teljesítése.

 

 

További kérdésekre a  titkarsag@gundeliskola.hu  címen vagy a 280-6820-as telefonszám 127-es és 128-as mellékén a tanügyi iroda ad választ.

 

 

 

JELENTKEZÉSI LAP A NAPPALI TAGOZATOS VENDÉGLÁTÁSSZERVEZŐ SZAKKÉPZÉSRE:

 

Figyelem!

A válasz e-mailt az Ön által megadott e-mail címre küldjük! Kérjük, ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét!

Csak olyan e-mail címet adjon meg, amely még augusztus 15-én is használatban lesz!

 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs0rI5-jRTf0KSUQM4O3MpZPNvB83ixLoZk5iPiHvtorZNXg/viewform?usp=sf_link