Továbbtanulási lehetőség szakácsok és pincérek számára Franciaországban

Továbbtanulási lehetőség szakácsok és pincérek számára Franciaországban

2015.03.30-án 8 órakor a 28-as teremben a francia szakmai továbbtanulási programról tart előadást Nicolas Viard, a Bar-le-Duc-i Louis Prioux szakmai iskola munkatársa.

Végzős pincér és szakács tanulók részvételét várjuk.
A program bemutatása után kerül sor az egyéni interjúztatásra. Ha pályázni szeretnél, mindenképpen keresd meg még a héten Fülöp Vera tanárnőt! Ha idén még nem pályáznál, csak érdeklődsz a lehetőség után, akkor is várunk a tájékoztatón!

Legfrissebb hírek

Események

Eseménynaptár

május 2018
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31