Továbbtanulási lehetőség szakácsok és pincérek számára Franciaországban

Továbbtanulási lehetőség szakácsok és pincérek számára Franciaországban

2015.03.30-án 8 órakor a 28-as teremben a francia szakmai továbbtanulási programról tart előadást Nicolas Viard, a Bar-le-Duc-i Louis Prioux szakmai iskola munkatársa.

Végzős pincér és szakács tanulók részvételét várjuk.
A program bemutatása után kerül sor az egyéni interjúztatásra. Ha pályázni szeretnél, mindenképpen keresd meg még a héten Fülöp Vera tanárnőt! Ha idén még nem pályáznál, csak érdeklődsz a lehetőség után, akkor is várunk a tájékoztatón!

Legfrissebb hírek

Események

GUNDEL napok

2019. március 21-22.

Alapítványi est

2019 február 22. és március 1. 17:00

Szülői értekezletek

2019. február 7. és 14. 17.00

Eseménynaptár

február 2019
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28