Továbbtanulási lehetőség szakácsok és pincérek számára Franciaországban

Továbbtanulási lehetőség szakácsok és pincérek számára Franciaországban

2015.03.30-án 8 órakor a 28-as teremben a francia szakmai továbbtanulási programról tart előadást Nicolas Viard, a Bar-le-Duc-i Louis Prioux szakmai iskola munkatársa.

Végzős pincér és szakács tanulók részvételét várjuk.
A program bemutatása után kerül sor az egyéni interjúztatásra. Ha pályázni szeretnél, mindenképpen keresd meg még a héten Fülöp Vera tanárnőt! Ha idén még nem pályáznál, csak érdeklődsz a lehetőség után, akkor is várunk a tájékoztatón!

Legfrissebb hírek

Események

Eseménynaptár

november 2018
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30