Továbbtanulási lehetőség szakácsok és pincérek számára Franciaországban

Továbbtanulási lehetőség szakácsok és pincérek számára Franciaországban

2015.03.30-án 8 órakor a 28-as teremben a francia szakmai továbbtanulási programról tart előadást Nicolas Viard, a Bar-le-Duc-i Louis Prioux szakmai iskola munkatársa.

Végzős pincér és szakács tanulók részvételét várjuk.
A program bemutatása után kerül sor az egyéni interjúztatásra. Ha pályázni szeretnél, mindenképpen keresd meg még a héten Fülöp Vera tanárnőt! Ha idén még nem pályáznál, csak érdeklődsz a lehetőség után, akkor is várunk a tájékoztatón!

Legfrissebb hírek

Események

Iskolai ünnepély

2019. október 22.

Tanári kirándulás

2019. szeptember 21.

Gólyaavató

2019. szeptember 6.

Tanévnyitó

2019. szeptember 2.

Eseménynaptár

szeptember 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30