„Továbbképzés” a fúziós konyha területein

„Továbbképzés” a fúziós konyha területein

A Gundel iskola vendéglátó munkaközösség tagjai a Fricska étteremben a fúziós konyha sajátosságaival ismerkedtek meg egy vacsora és borkóstoló keretében 2016. május 24-én.

A továbbképzés célja a munkaközösség tagjaival megismertetni a modern konyhatechnológia alkalmazását különböző ételfajtákon alkalmazva. Érzékeltetve a különböző állagokat, textúrákat, ízeket.  A fogások mellé a hozzá illő borok összekóstolása az étellel, megismerve közben a bor származását, készítését.

A menü tematikájában a tavasz köré volt felépítve, gondosan ügyelve az ételekben fő- alapanyagként vagy összetevőként alkalmazott nyersanyagok terén.

A tányérokon megjelenített íz-, szín-, állag kombinációk remekül tükrözték a modern konyhai technológiák színes tárházát.

A vacsorán résztvevők magas színvonalú vendéglátással kapcsolatos technológiákat láthattak, tapasztalhattak meg.

A munkaközösség köszönetet mond: A Gundel alapítványnak és a BVHSZC-nek a támogatásukért!

Képek a Galériában tekinthetőek meg.

Legfrissebb hírek

Események

Eseménynaptár

szeptember 2018
H K Sze Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30