Letölthető tananyagok

Az Erasmus+ oktatói továbbképzés- tananyag fejlesztés projekt elkészült tananyagai.

Marketing a gyakorlatban

Interaktivitás a cukrászat elméleti oktatásában

Legyünk naprakészek a cukrászat oktatásában!

Vallástörténet, a katolikus templomok, vallási előírások és étkezési szokások

Fűszernövények használata: ízesítő és gyógyhatású szerek. Nővények, mint ízesítők a kertből/erdőkből.

Alap ételkészítési technológiák vizualizációs tananyag fejlesztése

GASZTROTURIZMUS- gasztro üzemek szerepe a turizmusban

Képgaléria az élelmiszerismeret tantárgy tanításához

A homár felszolgálása (oktatóvideó)

Szakmai számítás egy kicsit másképp

Gasztrokémiai kísérleti gyűjtemény

Interaktív Iskolai Közösségi Színtér

Munkaterv kidolgozása

Kapcsolatok a művészet történetében

Olasz receptek és előállÍtási eljárások

Az Európai Unió titokzatos világa

A pármai sonka, a modenai balzsamecet

Áttekintés a stíluskorszakokról, Kávé és kávékülönlegességek

Magyar és olasz borszőlők csoportosítása, Uniós oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel illetve földrajzi jelzéssel rendelkező termékek Magyarországon és Emilia- Romagna tartományában

Az Európai Unió titokzatos világa

Sörök és ételek

Informátor leszek! - Felkészítő anyag külső turisztikai gyakorlatra

Cukrászati szakszókincs- tankönyv német nyelven

Hasonlóságok és különbségek egy magyar és külföldi ( főleg dán) cukrászda kínálatában

Élelmiszerbiztonság alapjai

A munka világa - munkavállalói ismeretek

Ahány ország, annyi szokás - étkezési szokások

Legfrissebb hírek

Események

Eseménynaptár

július 2019
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31