Szakmaszámok és követelménymodulok

Szakmaszámok és követelménymodulok

A 2017-2018-as tanévben induló szakmák követelménymoduljai.

 

 

 

 

 

 

OKJ szakmaszámok és követelménymodulok (tantárgyak)

a 2017-2018-as tanévben induló képzéseknél (nappali- és esti tagozat)

 

 

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal alábbi oldalán minden szakmai dokumentum megtalálható.

A keresés a szakmaszám vagy a szakma megnevezése vagy a követelménymodul száma alapján történik.

https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=526

 

 

 

Vendéglátásszervező

 

OKJ szám: 54 811 01

Követelménymodul száma                    Megnevezése                           

11561-16                    Gazdálkodási ismeretek

11518-16                    Élelmiszerismeret

11519-16                    Élelmiszerbiztonsági alapismeretek

11520-16                    Vendéglátó kereskedelem

11538-16                    A vendéglátás marketingje

11539-16                    Vendéglátó ételkészítés

11540-16                    Idegen nyelv a vendéglátásban

11541-16                    Üzletvezetés a vendéglátásban

11497-12                    Foglalkoztatás I.

11499-12                    Foglalkoztatás II.

 

 

Idegenvezető

 

OKJ szám: 54 812 01

Követelménymodul száma                    Megnevezése                           

11711-16                    Idegenvezetői szaktudás

11712-16                    Idegenvezetés módszertana

11713-16                    Idegenvezetés a gyakorlatban

11714-16                    Turisztikai erőforrások

11715-16                    Kommunikáció a turizmusban

11716-16                    Gazdasági folyamatok a turizmusban

11717-16                    Infokommunikációs technológia a turizmusban

11503-12                    Turisztikai latin

11498-12                    Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)

11499-12                    Foglalkoztatás II.

 

 

 

 

Turisztikai szervező, értékesítő

 

OKJ szám: 54 812 03

Követelménymodul száma                    Megnevezése                           

10064-16                    Turisztikai termékkínálat

10065-16                    Turisztikai vállalkozások

11714-16                    Turisztikai erőforrások

11715-16                    Kommunikáció a turizmusban

11716-16                    Gazdasági folyamatok a turizmusban

11717-16                    Infokommunikációs technológia a turizmusban

11498-16                    Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)

11499-16                    Foglalkoztatás II.

 

 

 

Vendéglátó-üzletvezető

 

OKJ szám: 35 811 02

Követelménymodul száma                    Megnevezése                           

 

11536-16                    Marketing a vendéglátásban

11537-16                    Vendéglátó menedzsment

 

 

 

Cukrász

 

OKJ szám: : 34 811 01

Követelménymodul száma                    Megnevezése                           

11561-16                    Gazdálkodási ismeretek

11518-16                    Élelmiszerismeret

11519-16                    Élelmiszerbiztonsági alapismeretek

11521-16                    Cukrász szakmai idegen nyelv

11522-16                    Cukrász szakmai feladatok

11497-12                    Foglalkoztatás I.

11499-12                    Foglalkoztatás II.

 

 

 

Szakács

 

OKJ szám: 34 811 04

Követelménymodul száma                    Megnevezése                           

11518-16                    Élelmiszerismeret

11561-16                    Gazdálkodási ismeretek

12096-16                    Szakács szakmai idegen nyelv

12094-16                    Ételkészítési ismeretek alapjai

12095-16                    Ételkészítési ismeretek

11519-16                    Élelmiszerbiztonsági alapismeretek

11497-12                    Foglalkoztatás I.

11499-12                    Foglalkoztatás II.

 

 

 

Pincér

 

OKJ szám: 34 811 03

Követelménymodul száma                    Megnevezése                           

11518-16                    Élelmiszerismeret

11561-16                    Gazdálkodási ismeretek

11523-16                    Pincér szakmai idegen nyelv

11524-16                    Felszolgálási alapok

11525-16                    Felszolgáló szakmai ismeret

11519-16                    Élelmiszerbiztonsági alapismeretek

11497-12                    Foglalkoztatás I.

11499-12                    Foglalkoztatás II.

Legfrissebb hírek

Események

Eseménynaptár

november 2018
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30