Szakácsoktatás- Kétségek és kérdőjelek

Szakácsoktatás- Kétségek és kérdőjelek

Interjú Mészáros Marikával, iskolánk szakmai igazgatóhelyettesével a Chef and Pincér novemberi számában.

"Sokak szerint az itthoni szakácsképzés nem alkalmas arra, hogy étteremben használható munkaerőt képezzen, az iskolákból kikerülő gyerekeknél a legalapvetőbb technikai készségek hiányoznak. Rengeteg a pályaelhagyó, és a sok tanuló közül csupán egy- kettővel érdemes foglalkozni, a többiből sosem lesz szakács. A munkahelyek nagy része pedig ingyen munkaerőként tekint a náluk gyakorlaton lévő fiatalokra."

Bővebben a csatolt cikkben olvashatunk a témáról.

Legfrissebb hírek

Események

Eseménynaptár

január 2018
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31