I., II., IV. és VIII. helyezés a BeKVIKer országos versenyen

I., II., IV. és VIII. helyezés a BeKVIKer országos versenyen

amely témája közismereti és gazdasági témakörökben, turizmussal és vendéglátással kapcsolatos, kreativitást, összetett gondolkodást igénylő projekt feladatsorozatból tevődött össze.

A versenyt a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara szervezte középiskolások számára 2018.november 4. – 2019. január 18 között.

A „HTM – csapat” tagjai: Kovács Csaba, Rózsa Gergő, Salamon Botond 11.B osztályos tanulóink elnyerték a legjobb prezentációért járó I. díjat és az összesített eredmény alapján a II. helyezést. Mentoruk Farkas Szilvia Tanárnő.

A döntőben egyetlen csapat volt csak, melynek tagjai nem végzős korú diákok; a Gundel Iskola másik csapata: A „Fal Brigád” 11.D osztályos tanulói, Varga Judit, Balogh Bence, Fülöp Richárd, akik a 4. és a 8. helyezést érték el. Felkészítő és kísérő tanáruk Cservenák Gézáné.

A számtalan értékes tárgyi nyereményen túl a csapataink üzleti szimulációs software csomagot nyertek iskolánk számára, és a magas színvonalú, kiváló szervezésű verseny során rendkívüli motivációt kaptak a pályaorientációjukhoz, hogy tanulmányaikat a BGE tagozatán folytassák.

Gratulálunk a diákoknak és a felkészítő tanáraiknak!