Gundel Iskola Gundel Károly
Szakképző Iskola
Menü bezárása
Központi telefon:
Cím:
1097 Budapest, Ecseri út 7.
Ügyintézés
Várjuk személyesen vagy, ha teheti, intézze e-mailben az ügyeit! : H-K: 8.00 - 16.30 Sz-Cs: 8.00 - 16.00 P: 8.00 - 12.00

I., II., IV. és VIII. helyezés a BeKVIKer országos versenyen

I., II., IV. és VIII. helyezés a BeKVIKer országos versenyen
amely témája közismereti és gazdasági témakörökben, turizmussal és vendéglátással kapcsolatos, kreativitást, összetett gondolkodást igénylő projekt feladatsorozatból tevődött össze.

 

 

A versenyt a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara szervezte középiskolások számára 2018.november 4. – 2019. január 18 között.

A „HTM – csapat” tagjai: Kovács Csaba, Rózsa Gergő, Salamon Botond 11.B osztályos tanulóink elnyerték a legjobb prezentációért járó I. díjat és az összesített eredmény alapján a II. helyezést. Mentoruk Farkas Szilvia Tanárnő.

 

A döntőben egyetlen csapat volt csak, melynek tagjai nem végzős korú diákok; a Gundel Iskola másik csapata: A „Fal Brigád” 11.D osztályos tanulói, Varga Judit, Balogh Bence, Fülöp Richárd, akik a 4. és a 8. helyezést érték el. Felkészítő és kísérő tanáruk Cservenák Gézáné.

 

 

A számtalan értékes tárgyi nyereményen túl a csapataink üzleti szimulációs software csomagot nyertek iskolánk számára, és a magas színvonalú, kiváló szervezésű verseny során rendkívüli motivációt kaptak a pályaorientációjukhoz, hogy tanulmányaikat a BGE tagozatán folytassák.

Gratulálunk a diákoknak és a felkészítő tanáraiknak!