Csapatunk

Hálózatunk tagjai önkéntes alapon, többségük a saját érintettsége, vagy egyéni szociális érzékenysége miatt vállalta a szervezetben való munkát.
Mindannyian részt vettünk a 90 órás képzésen, ahol a saját önismeretünk elmélyítése valamint problémamegoldó-, konfliktuskezelő- és kommunikációs készségeink fejlesztése történt.

 

Vezetőink

 

Németh Dávid „Csáki” (11. h osztály)

 

Üdvözlök mindenkit! 

Németh Dávid vagyok a Kortárs Diáksegítők Hálózatának alapító tagjaként, már harmadik éve végzem az önkéntes segítő munkát. Nagyon fontos nekem ez a közösség, mert itt igazi barátokat találtam, és nagyon jó a csapatszellem. Leginkább a táborok szervezését, vezetését szeretem, de az iskolai rendezvényeken a szabadidős programokban is aktívan részt veszek.

A 11. H szakmunkás osztályba járok, délutános oktatásban cukrásznak tanulok. Kedvenc tevékenységi, érdeklődési területeim a harcművészet és a gasztronómia, de ezeken kívül természetesen sok minden mással is szeretek foglalkozni. Elmondanám még magamról bemutatkozásul, hogy mindenféle zenét meghallgatok, ami jó azt szeretem, nincs kedvenc ételem, nincs se iwiwem se myvipem.

Ha bárkinek bármilyen óhaja-sóhaja, gondja van, vagy csak beszélgetni szeretne, nyugodtan keressen meg a suliban vagy a voszemking@hotmail.com msn címen.

 

Berecz Dávid „Bercy” (11. h osztály)                

 

Sziasztok!

Cukrásznak készülök a Gundelben. Terveim szerint egyszer majd saját cukrászdát fogok nyitni, és jelenlegi tanulmányaim után a szakács szakmát is el szeretném végezni. Folyamatosan részt veszek a szabadidős programok szervezésében, táborokban és az iskolai klubéletben. A kerékpár- és túratáborok lelkes szervezőjeként, már második éve dolgozom önkéntesként. Több mint 4 évig vízilabdáztam, jelenleg a Shaolin Kungfu az, amit versenyszerűen űzök. Szívesen segítek mindenkinek a táborban és a táboron kívül egyaránt.

 

Bagi Andrea „Drea” (9.b osztály)

 

Csapó Péter „Peti”  (9.b osztály)

 

Sziasztok!

Peti vagyok. A Gundel angol tagozatára járok, és önkéntes alapon kerültem a Diáksegítőkhöz. Azóta igyekszem ennek az egésznek a része lenni. Alapjáraton vicces, bulizós típus vagyok, de nem esik nehezemre intelligens ember látszatát kelteni (ennek ellenére jobban szeretem elengedni magam). 10 éve sportolok, most épp az MTK evezőszakosztályán élvezem az életet, előtte a KSC birkózószőnyegét koptattam. Mindezek mellett minimális szabadidőmben a bátyámat és a nővéremet boldogítom. Bármi kell, bátran forduljatok hozzám.

Legfrissebb hírek

Események

Eseménynaptár

május 2019
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31