10. után SZAKÁCS-, CUKRÁSZ-, PINCÉR képzés - nappali- és esti tagozat

10. után SZAKÁCS-, CUKRÁSZ-, PINCÉR képzés - nappali- és esti tagozat
NAPPALI ÉS ESTI TAGOZATOS KÉPZÉS!
 
 
 
A képzés közös jellemzői:
  • iskolarendszerű képzés - DIÁKIGAZOLVÁNY!  Kedvezményes utazási bérlet.
  • feltétel a pályaalkalmassági- és az egészségügyi alkalmasság, a megfelelő életkor,
  • belépési feltétel: legalább a 10. évfolyam sikeres elvégzése,
  • 2 éves képzés,
  • évközi gyakorlat tanulószerződéssel,
  • a képzési idő 30%-a elmélet, 70%-a gyakorlat,
  • a képzés komplex OKJ szakmai vizsgával zárul,
  • lehetőség van a vendéglátó-üzletvezető szakképesítés-ráépülés megszerzésére az esti tagozaton.

 

A képzés speciális jellemzői a nappali tagozaton:
 

  • az első szakma megszerzése ingyenes,
  • 2 hetes tanítási ciklus: egy hét iskolai képzés, egy hét munkahelyi gyakorlati képzés,
  • gyakorlati munkahelyet az iskola biztosít,
  • kötelező nyári szakmai gyakorlat,
  • külföldi szakmai gyakorlat lehetősége az Erasmus program keretében,
  • változatos iskolai élet,
  • iskolán kivűli szakmai programok.

 

A képzés speciális jellemzői az esti tagozaton:

  • a második szakma megszerzése ingyenes,
  • a képzés első évében csak iskolai gyakorlati oktatás van,
  • a képzés második évében csak munkahelyi gyakorlati oktatás van,
  • szükség esetén az iskola biztosít gyakorlati munkahelyet.

 

A cukrász szakember a cukrászatban, cukrászüzemben, fagylaltozóban a termelési tevékenységeket végzi, felelős a technológiai, higiéniai, munkavédelmi szabályok betartásáért.

 

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátóipari egységekben.

 

A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. Fogadja a vendégeket, ételeket, italokat szolgál fel.

 

Jelentkezés:

 

Nappali tagozat:

http://gundeliskola.hu/cikkek/kategoriak/szakkepzesi_evfolyamra

 

Esti tagozat:

http://gundeliskola.hu/cikkek/kategoriak/esti_tagozat

 

Legfrissebb hírek

Események

Eseménynaptár

szeptember 2018
H K Sze Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30